2013. június 3., hétfő

Logópályázat, eredményhirdetés!

Ezúton is köszönjük minden résztvevőnek a beérkezett pályamunkákat, eredménytől függetlenül mindenkinek gratulálunk! Jó szembesülni azzal, hogy ennyi kreatív embert megmozgat még egy kisebb volumenű pályázat is! Még egyszer köszönjük és gratulálunk a nyerteseknek!

Sufni - Szervezés


Logópályázat, eredményhirdetés!

Első helyezett, Danka Annamária munkája

Rövid Indoklás,
Danka Annamária logója összefogott, tipográfiailag pontos, jól használja fő grafikai elemként a hely jellegét jellemzően kiemelő Thonet széket. Ehhez jól megválasztott betűtípusokat használ, - kerekded, kissé iskolás, majd szálkás nyomtatott, szabadkézzel írt betűket, - amelyek szintén utalnak a hely barátságos, fiatalos, laza, befogadó szellemére. A képi elem és a szövegek jól szerkesztett, egymással szoros egységben állnak, egymásból következve, egymást folytatva, kiegészítve, megfelelő méretarányban egymáshoz rendelve szerepelnek. A logó negatívban is jól működik, jól alkalmazhatóak hozzá a az alkotó által is használt hátterek, képek. Tömör, de könnyed, üde alkotás, amely megérdemli az első helyezést.


Második helyezett, Palcsó Renáta munkája
Palcsó Renáta mindkét beadott munkája, szintén igényes alkotások. Mind a grafikai képi elemeket, mind pedig a betűket jól alkalmazza, esetenként összevonva azokat. Korszerű, pontos, friss munka. Kevésbé játékos, - mint az első helyezett, - kevésbé veszi figyelembe a hely jellegét és adottságait.


Különdíjas, Pfund Alexa munkájaPfund Alexa munkája használ a legtöbb lemet a Sufni G'Art'N belső tereiből. Jól "összepakolva", kerek egységbe tömörítve azokat. Némileg asszociálva a Beatles zenekar, Sárga tengeralattjárója című animációkhoz is. Kedves mű, logóként azonban kevésbé funkcionál, sok elemet tartalmaz, sok színnel, melytől némileg zavarossá válik.


Közönségdíjas, Pataki Péter munkája
Pataki Péter, közönségdíjas munkájának bravúrosan és igényesen képzett, indaszerű betűkből kialakított szöveg használata egy kellemes zenei dallam képzetét idézi fel, méltán nyerte el a közönség tetszését.

Gratulálunk a nyerteseknek, köszönjük a számos és színvonalas beérkezett munkáitokat, figyelmeteket, érdeklődéseteket!


Ocztos István,
a logópályázat kurátora

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése